Nieuws
 
15 juni 2018

Een asbestanalyse + controlepakket

 

Vraagt u zich af of er asbest in de dakbedekking, afvoerbuizen of dakgoot van uw woning zit? Bestel een controlepakket en ontdek op professionele en voordelige wijze of het materiaal asbesthoudend is. Het pakket (inclusief de analyse) kost slechts € 39,95, hiermee bespaart u al gauw € 100,- tot € 150,-.

Een veilige, goedkope en eenvoudige asbestcontrole

Van buitenaf is vaak moeilijk te zien of een materiaal asbesthoudend is. Om dit vast te stellen moet het worden bemonsterd. Dat houdt in dat er een stukje van het materiaal losgemaakt en verpakt moet worden om het op te sturen voor analyse. Dat bemonsteren mag door uzelf gedaan worden. Uiteraard moet dit wel veilig gebeuren, zodat er geen asbestvezels in de lucht komen. Met het controlepakket kunt u veilig en eenvoudig zelf het materiaal bemonsteren en opsturen voor een professionele asbestanalyse.

Het asbest controle pakket

Het pakket bestaat uit een overzichtelijke handleiding die stapsgewijs uitlegt hoe u het materiaal selecteert, veilig afbreekt of losmaakt en opstuurt. Ook bevat het pakket handschoenen, reinigingsdoekjes, een monsterzakje en een speciale envelop. Na verzending komt het monster terecht bij Stella Lab die een NEN 5896 laboratoriumanalyse uitvoert. Stella Lab is geaccrediteerd door de Raad van Accreditatie, de Nederlandse autoriteit voor laboratoria.

De professionele asbestanalyse

Wanneer het materiaal naar ons opgestuurd is, ontvangt u binnen 24 uur per mail de uitslag en het certificaat van de analyse. Zo krijgt u voor slechts € 39,95 uitsluitsel over het verdachte materiaal.

Voor vragen kunt u contact met ons opnemen via 088 – 788 1788 of kijk op www.asbest-laboratorium.nl voor meer informatie.

Contact

088 788 1788
info@stellalab.nl
Neem contact op

Leidsestraatweg 235B
3443 BT Woerden
Route

 
 
 

Recent nieuws

12 april 2021

Chroom-6 analyse factsheet

Sinds de start van Chroom-6 analyses in ons laboratorium enkele weken geleden hebben wij al een behoorlijk aantal analyses mogen …
Lees meer
2 maart 2021

Webinar asbest internetconsultatie regelgeving 23 februari 2021

In het door ons georganiseerde webinar van 23 februari zijn wij dieper ingegaan op het proces van asbestregelgeving en de …
Lees meer
18 februari 2021

Webinar asbestregelgeving februari 2021

De ontwikkelingen die het asbestwerkveld raken zijn talloos. Soms heel concreet in voorstellen, soms nog globaal als beleidsvoornemens. Er is …
Lees meer