Nieuws
 
15 juni 2018

Een asbestanalyse + controlepakket

 

Vraagt u zich af of er asbest in de dakbedekking, afvoerbuizen of dakgoot van uw woning zit? Bestel een controlepakket en ontdek op professionele en voordelige wijze of het materiaal asbesthoudend is. Het pakket (inclusief de analyse) kost slechts € 39,95, hiermee bespaart u al gauw € 100,- tot € 150,-.

Een veilige, goedkope en eenvoudige asbestcontrole

Van buitenaf is vaak moeilijk te zien of een materiaal asbesthoudend is. Om dit vast te stellen moet het worden bemonsterd. Dat houdt in dat er een stukje van het materiaal losgemaakt en verpakt moet worden om het op te sturen voor analyse. Dat bemonsteren mag door uzelf gedaan worden. Uiteraard moet dit wel veilig gebeuren, zodat er geen asbestvezels in de lucht komen. Met het controlepakket kunt u veilig en eenvoudig zelf het materiaal bemonsteren en opsturen voor een professionele asbestanalyse.

Het asbest controle pakket

Het pakket bestaat uit een overzichtelijke handleiding die stapsgewijs uitlegt hoe u het materiaal selecteert, veilig afbreekt of losmaakt en opstuurt. Ook bevat het pakket handschoenen, reinigingsdoekjes, een monsterzakje en een speciale envelop. Na verzending komt het monster terecht bij Stella Lab die een NEN 5896 laboratoriumanalyse uitvoert.

De professionele asbestanalyse

Wanneer het materiaal naar ons opgestuurd is, ontvangt u binnen 24 uur per mail de uitslag en het certificaat van de analyse. Zo krijgt u voor slechts € 39,95 uitsluitsel over het verdachte materiaal.

Voor vragen kunt u contact met ons opnemen via 088 – 788 1788 of kijk op www.asbest-laboratorium.nl voor meer informatie.

Contact

088 788 1788
info@stellalab.nl
Neem contact op

Leidsestraatweg 235B
3443 BT Woerden
Route

 
 
 

Recent nieuws

15 september 2020

Asbestavonden Stella September en Oktober

Onze wereld is het afgelopen half jaar drastisch veranderd. Gelukkig is ons werk onverminderd noodzakelijk, tegelijk gaan allerlei ontwikkelingen steeds …
Lees meer
16 maart 2020

Actieplan Stella informatie voor bedrijven omtrent Coronavirus

Vanwege het Coronavirus hebben ook wij maatregelen moeten treffen om verspreiding te voorkomen. Wij verzoeken u vriendelijk om de materiaalmonsters, …
Lees meer
16 maart 2020

Actieplan Stella informatie voor particulieren omtrent Coronavirus

Vanwege het Coronavirus hebben ook wij maatregelen moeten treffen om verspreiding te voorkomen. Vanaf vandaag (16 maart) is het niet …
Lees meer