Digitale Workflow
 

Vanuit onze ambitie om snel en zeker te kunnen leveren, zijn we continu ons interne werkproces aan het verbeteren. Onze klanten profiteren hiervan: zij krijgen hun resultaten niet alleen de volgende ochtend al terug, maar krijgen van ons ook middelen aangereikt om het eigen werk te vergemakkelijken.

Digitale Workflow Asbest Analyses Stella Lab

Contact

088 788 1788
info@stellalab.nl
Neem contact op

Leidsestraatweg 235B
3443 BT Woerden
Route

Intechnium Asbest Bronnenboek

CV ketels, geisers, boilers, verwarmingsketels. Dat zijn objecten waarin mogelijk asbest verwerkt is. Die kan je niet bemonsteren, maar je kan in het oude Intechnium Handboek wel terugzoeken of er asbest in is verwerkt. Stella heeft samen met IAD-Online het Intechnium asbest bronnenboek in een handige database gezet.

 

Inventarisatie app

De app die we ontwikkelden stelt u in staat om op lokatie een project aan te maken, uw monsters te identificeren door de barcodes op de zakjes te scannen, eenvoudig te voorzien van de noodzakelijke informatie en alles bij Stella Lab in te dienen voordat u de auto weer instapt. Het is dan niet meer nodig om een opdrachtbon uit te printen, of terug op kantoor via de PC alsnog monsters in te voeren. Het is dan zelfs mogelijk dat wij de monsters ’s avonds bij u thuis ophalen. U hoeft niet meer terug naar kantoor. Wij zijn ervan overtuigd dat onze klanten hierdoor minder tijd kwijt zijn aan het in kaart brengen van hun monsters, zodat ze meer tijd hebben voor het bedienen van hun eigen klanten.
 

Online omgeving

Als klant van Stella Lab heeft u toegang tot een afgeschermde online werkomgeving, waarin u een overzicht vindt van de voor u gemaakte rapportages. U kunt tevens uw projecten beheren, DIA’s toevoegen aan uw projecten en benodigdheden voor het werken met asbest bestellen. Een aantal producten leveren wij gratis aan onze klanten, de overige tegen inkoopprijs.
Uw blootstellingsindex wordt automatisch berekend aan de hand van de resultaten van de analyses. Een geruststellend gevoel.