Nieuws
 
15 september 2020

Asbestavonden Stella September en Oktober

Onze wereld is het afgelopen half jaar drastisch veranderd. Gelukkig is ons werk onverminderd noodzakelijk, tegelijk gaan allerlei ontwikkelingen steeds sneller. Stella Lab is nu onderdeel van de Sansidor groep, bedrijven die allemaal werken voor een veilige en gezonde werk- en leefomgeving. U kunt rekenen op kwalitatieve, snelle dienstverlening en competitieve prijzen.

We nodigen alle inventarisatiebedrijven uit om ons werkproces in te zien: hoe doen wij analyses, welke materialen worden eerst gedroogd en verast, wanneer wordt de polarisatiemicroscoop gebruikt? 

En wist u al dat Stella Lab klanten gratis gebruik maken van DIA-Go? Met dit software systeem maakt u automatisch rapportages in uw eigen huisstijl terwijl u op locatie inventariseert.

Deze en andere actuele ontwikkelingen lichten wij graag toe, gevolgd door een informele netwerkborrel. Wilt u laten weten of u aanwezig kan zijn op een van onderstaande data? Dan zorgen wij voor een coronaproof avond!

De aanmelding is voor 1 persoon in verband met de coronamaatregelen. Mocht u met meer personen willen komen, neem dan even contact op.

Met vriendelijke groet,
Jaap van den Berg
088 788 1788

Welke asbestavond wilt u bijwonen?
Klik hier om de datum van uw voorkeur direct door te geven!

Woensdag 23 september
Oude Postweg 8, 9417 TG Spier

Donderdag 24 september
van der Valk Avifauna, Hoorn 65, 2404 HG Alphen aan den Rijn

Donderdag 8 oktober
Aalsterweg 322, 5644 RL Eindhoven

Maandag 12 oktober
Landgoedlaan 26, 7325 AW Apeldoorn

Contact

088 788 1788
info@stellalab.nl
Neem contact op

Leidsestraatweg 235B
3443 BT Woerden
Route

 
 
 

Recent nieuws

15 september 2020

Asbestavonden Stella September en Oktober

Onze wereld is het afgelopen half jaar drastisch veranderd. Gelukkig is ons werk onverminderd noodzakelijk, tegelijk gaan allerlei ontwikkelingen steeds …
Lees meer
16 maart 2020

Actieplan Stella informatie voor bedrijven omtrent Coronavirus

Vanwege het Coronavirus hebben ook wij maatregelen moeten treffen om verspreiding te voorkomen. Wij verzoeken u vriendelijk om de materiaalmonsters, …
Lees meer
16 maart 2020

Actieplan Stella informatie voor particulieren omtrent Coronavirus

Vanwege het Coronavirus hebben ook wij maatregelen moeten treffen om verspreiding te voorkomen. Vanaf vandaag (16 maart) is het niet …
Lees meer